Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Mühlik sınıftaki anlayışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına sebep olan albeni dürüstışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Zihnî mânialı, tutuk yahut ıslah edilenlerin barındığı, mezun mensubu kalıcı yer başında olan ve yangın veya özge acil durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına mezuniyet verilir.

Yangın kapıları yalnız ivedili durumlarda binadan kaçışı sahip olmak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların yararlanmaı sadece yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı Yangın Merdiveni Kapısı sayesinde yangının yayılmasını belli başlı bir süre engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine denli devir kazanmanızı katkısızlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli posta, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page